Exemples

Crec interessant mostrar de manera sintetitzada alguns dels projectes realitzats per donar una idea de quins han estat els punts de partida i quins els resultats.

Dibuix sobre paper:

En alguns casos, si l’esquema no té massa complexitat, un dibuix fet a mà sobre qualsevol paper és vàlid com a punt de partida. En aquest cas, el dibuix inicial fou fet a mà amb rotulador sobre una llibreta i fotografiat amb un telèfon. Com que el dibuix es veia prou net i clar, i tant el text com la resta de material que l’acompanyaven era suficient, en qüestió de dies varem tenir el projecte acabat.

GRADIENT

Dibuix més complex sobre paper:

En aquest cas teníem un gran repte entre mans. L’esquema havia de ser de gran detall i precisió, havíem de posar èmfasi sobre uns quants detalls importants. El que inicialment ens podia semblar difícil, ho va solucionar el mateix client, enviant aquest esquema detalladíssim fet a mà. Va ser molt gratificant començar a treballar des d’aquest punt. Amb poques correccions varem resoldre l’esquema de manera molt satisfactòria.

CEL

De PowerPoint.

En aquest cas el repte era actualitzar un vell esquema per convertir-lo en una imatge gràficament més atractiva. La idea va ser aprofitar la reconversió de la imatge per poder emfatitzar les textures i colors dels materials utilitzats. Tot i que inicialment podia semblar complicat pel número de passos i elements, gràcies al suport entregat va ser realment molt gratificant.

NW

Idea sobre targeta de visita.

El repte era el disseny d’un logotip per una marca de bosses fetes artesanalment. El client simplement ens va enviar aquest esbós i a la vegada ens va saber transmetre al detall què era el que necessitava i volia comunicar. Després de molt poques revisions el logo va anar agafant forma fins a convertir-se en el que ara podeu veure. Aquí teniu l’esquema del recorregut que varem fer:

ZIGSAC

Comments are closed